maanantai 3. lokakuuta 2011

Purjo-raejuustopiirakka

Pohja:
3 dl vehnäjauhoja
125 g voita
2 rkl vettä

Täyte:
2 munaa
400 g raejuustoa
3 dl purjosuikaleita
1/2 purkkia kermaviiliä
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
maun mukaan rouhittua valkopippuria myllystä

Sekoita jauhot ja pehmeä voi. Lisää vesi ja painele taikina vuokaan. Pistele pohja haarukalla ja paista 225 asteessa 10 minuuttia. Vatkaa täytettä varten munat. Lisää raejuusto, purjosuikaleet, kermaviili ja mausteet. Kaada täyte pohjan päälle ja paista 40 minuuttia 200 asteessa. Jos pinta tummuu liikaa, laita uuni loppuajaksi alalämmölle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti